CÂU CHUYỆN THÀNH CÔNG
Biến ước mơ định cư trở thành hiện thực
I consulted at this firm and was very happy with the service. They were very honest and I felt that I could trust them to guide me. I am happy to report that my family now has their green cards and is living in the US.... I would like to thank Huy for all the great advice that he gave and all the hard work the staff in vietnam and the US did to complete our cases smoothly. They went out of the way to support us in so many ways. I like the fact that they always pick up the phone during business hours and sometimes even outside of business hours to address my needs and questions. I will use them again and have been referring them to friends and family members.

- Jenny N. Oakland, CA

All of my family members were with these people since 2014. Most of the cases went smoothly and people here handled very professionally (We have dealt with Truc in Garden Grove office). They responded our emails like real time.... Even though they (Specially Na in Vietnam) was half world away. If you need any kind of immigration or sponsorship, just contact them. You can call or just walk in their office in U.S. Great job guys! Thank you.

- Howard N. Anaheim, CA

Gia đình mình đã tìm đến Công ty First Consulting Group và đã thành công cho các hồ sơ. Mình đã xin được visa đi Mỹ theo diện hôn thê. Mình rất happy với cách làm việc của Công ty. Chất lượng phục vụ chuyên nghiệp, nhân viên... (bạn Trang phụ trách hồ sơ của mình) rất tận tình. Thời gian xử lý phản hồi nhanh chóng. Mình đã sang Mỹ đoàn tụ với gia đình và ông xã được hơn 3 năm rồi.

- Thuy Chung

Văn phòng chuyên về di trú là nơi tốt nhất cho những ai muốn xin thẻ xanh và bảo lãnh thân nhân, tôi đã thất vọng mọi nơi không ai muốn nhận hồ sơ của tôi trước khi tôi biết đến văn phòng di trú, tôi đã được văn phòng tư vấn kỹ... và mọi thứ đều tốt đẹp, hiện nay tôi đã có được, tôi rất vui, cảm ơn văn phòng rất nhiều !

- Nguyen Suzen

Cám ơn First Consulting Group đã lo hồ sơ cho vợ chồng mình một cách rất là chu đáo để ngày hôm nay vợ chồng mình đã đoàn tụ với nhau. Cám ơn đội ngũ nhân viên rất nhiệt tình và tận tâm, làm việc rất chuyên môn... về mặt pháp lý. Cũng như thu xếp mọi câu hỏi và tận tình hướng dẫn của người thụ lý hồ sơ. Cám ơn Chị Khanh, bé My. Anh hà. Anh tứ và tất cả nhân viên công ty xin mến chúc công ty ngày càng thành đạt và đội ngũ nhân viên thật nhiều sức khoẻ.

- บวก น้ำหนัก วิธีXem tất cả đánh giá về chúng tôi
FacebookYelp Google